Om os

 

Om MockaConsult

Mocka Consult er stiftet i 2014, da Jørgen valgte at blive selvstændig konsulent efter mange år som fastansat. Bettinas konsulentvirksomhed Koochi (2005-2014), blev derfor nedlagt og alle aktiviteter overført til den nye virksomhed, så vi slipper for at lave flere regnskaber end nødvendigt. Virksomheden henvender sig både til private og offentlige virksomheder, der ønsker at forbedre deres IT løsninger eller arbejde med organisationspsykologiske udfordringer og skabe holdbare forandringer for både mennesker og virksomhed.

 

Hvorfor hedder vi Mocka Consult? Vi har valgt at opkaldt os efter vores dejlige hund Mocka, der var kendetegnet ved en altid tilstedeværende tiltro til egne evner og et udtalt mod til, at klare sig igennem alle udfordringer. Denne attitude gjorde, at alle i hendes selskab følte tryghed til de valgte løsninger. Samtidig var man aldrig i tvivl om, at hun nok skulle beskytte en, hvis nødvendigt.

 

Den tryghed og tillid håber vi også at udstråle i vores samarbejde med kunderne, hvorfor navnet Mocka Consult blev valgt. Og vi er i øvrigt også meget glade for at drikke kaffe, så kontakt os, hvis du vil mødes over en kop mokka til en snak om, hvordan vi kan bidrage til din forretning eller dit arbejdsliv.

 

 

Mocka Consult • CVR 32593895 • 2740 Skovlunde • Tlf +45 2462 1344